Groep 1-2

Maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag halen wij de kinderen om 14.45 uur op van school en op woensdag- en vrijdagmiddag halen wij de kinderen om 12.00 uur van school.

Groep 3-8

Maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag halen wij de kinderen om 14.45 uur op van school en op woensdagmiddag halen wij de kinderen om 12.00 uur van school.

Aangezien BSO Villa Valentijn Middelburg op loopafstand van de ABS gevestigd is, brengen en halen wij de kinderen lopend naar en van school. Wij hebben hiervoor speciale hesjes met ons logo aan zodat wij goed herkenbaar zijn voor kinderen en ouders.

U kunt uw kind(eren) vanaf 17.00 uur tot 18.30 uur ophalen.

Als wij weer aangekomen zijn bij de BSO startten we met wat drinken, een koekje of een fruitsalade en geven de kinderen de gelegenheid om te vertellen over hun dag. Wij vinden het belangrijk om een duidelijke en rustige overgang te hebben van de schooldag naar de middag op de BSO. Even bijkomen in de heerlijk huiselijke omgeving van de BSO in een geheel andere omgeving dan school. Waar de kinderen zelf kunnen kiezen met welke activiteit zij hun middag willen vullen. Er is genoeg ruimte om lekker buiten te spelen in de grote tuin, met muziek aan de slag te gaan, creatief bezig te zijn maar ook een apart ruimte voor kinderen om (met een computer) zelfstandig aan de slag te gaan met hun huiswerk. Als de kinderen vragen hebben over hun huiswerk, proberen wij hen te helpen waar wij kunnen. Ook hebben wij speciale hoekjes gecreëerd voor kinderen die zich graag even terugtrekken na een drukke dag op school. Hier kunnen zij lekker zitten of liggen in een rustige, stille omgeving. Even lekker op de bank of een boekje lezen in het knusse deel.

Advies nodig?

BSO Villa Valentijn Middelburg helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven.

Bel ons op: 0854 – 89 00 90