Kinderen maken lange dagen op school. Ze leren veel, spelen veel, moeten veel. Na de schooldag hebben veel kinderen behoefte aan ontspanning, aan een plek waar zij zichzelf kunnen zijn en kunnen ontprikkelen van de dag. Wij willen kinderen een veilige plek bieden waar ze zichzelf kunnen zijn en de middag naar behoefte kunnen vullen. Met knutselen, lezen, buitenspelen of hun verhaal kwijt kunnen bij iemand die ze vertrouwen.

BSO Villa Valentijn Middelburg is de plek waar kinderen na een lange schooldag kunnen ontspannen en de kans krijgen om te ontplooien in een huiselijke omgeving. De BSO is zo ingericht dat kinderen zelf kunnen kiezen of zij de rust opzoeken of graag met andere kinderen in de ruimte willen spelen of een activiteit willen doen. Ook bieden wij kinderen, die dit willen, de gelegenheid om hun huiswerk te maken.

We werken met vaste punten in een dagritme zodat het voor de kinderen duidelijk en herkenbaar is wanneer we na school samen wat drinken en eten en aan het einde van de middag nog samen aan tafel een cracker eten en wat drinken. Tussen deze momenten door bieden wij verschillende activiteiten aan die de kinderen, naar keuze, kunnen doen.

Advies nodig?

BSO Villa Valentijn Middelburg aan de Korte Burg 3 in Middelburg helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven.

Bel ons op: 0854 – 89 00 90