Als u zelf vroeg moet beginnen met werken, is het fijn dat u weet dat uw kindje bij ons een rustige start van de dag kan maken. Ontbijt is belangrijk voor een goede concentratie voor de drukke schooldag. Daarom bieden wij bij onze voorschoolse opvang de gelegenheid om de kinderen in een huiselijke omgeving aan de gedekte ontbijttafel, een voedzaam ontbijt te laten nuttigen. Zo kunnen ze met frisse moed en genoeg energie beginnen aan een leerzame schooldag!

De voorschoolse opvang gaat vanaf 07.00 uur open. De kinderen kunnen dan ontbijten vanaf 7.15 uur tot 08.00 uur, om 08.10 uur gaan wij de jassen aantrekken en de tassen pakken om gezamenlijk richting school te lopen. De jongste kinderen worden tot in de klas gebracht en over gedragen aan de juf. Eventuele bijzonderheden worden door onze pedagogisch medewerkers doorgegeven aan de leraren. De oudere kinderen kunnen zelf richting de klas lopen. Wij wachten altijd tot ieder kind veilig op school aanwezig is.

Als uw kind zelfstandig naar school mag lopen vanaf het kinderdagverblijf, vragen wij hier schriftelijk toestemming voor.

Advies nodig?

BSO Villa Valentijn Middelburg helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven.

Bel ons op: 0854 – 89 00 90