Michelle
MichelleLeidinggevende
Mijn naam is Michelle. Ik ben leidinggevende bij Villa Valentijn Middelburg en BSO Villa Valentijn Middelburg.

Ik heb in het verleden gewerkt als pedagogisch medewerkster in de VSO, TSO en BSO. Ook heb ik in jeugdcentra met jongeren gewerkt en als opbouwwerker in de wijk. Als pedagogisch medewerkster heb ik een aantal jaar terug gewerkt voor Villa Valentijn Middelburg en bij Villa Valentijn Den Haag in Den Haag.

Sinds ik zelf kinderen heb, is mijn passie voor kinderen en hun ontwikkeling en welbevinden nog vele malen groter geworden dan het al was. Daarom ben ik heel blij dat ik op deze manier weer aan de slag kan met mijn passie!

Samen met mijn man Leon heb ik 3 kinderen, waarvan de jongste 2 ook naar Villa Valentijn Middelburg gaan!

In mijn vrije tijd gaan wij graag naar buiten, werken we in de tuin, wandelen met de honden en ook kan ik erg genieten van een goed boek en sport.

Natasja
NatasjaPedagogisch Coach
Ik ben Natasja en ben pedagogisch coach en assistent leidinggevende bij Villa Valentijn Middelburg.

In juli 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Zeeland voor de opleiding Pedagogiek.

Mijn passie is om te werken met het jonge kind, vandaar dat ik terecht ben gekomen bij Villa Valentijn Middelburg.

Ik vind het heel fijn om werkzaam te mogen zijn binnen dit kinderdagverblijf. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Tot snel!

Aniek
AniekPedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Aniek. Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 zoons in Vlissingen.

In 2009 heb ik mijn diploma behaald en ik heb in de jaren daarna veel ervaring op gedaan.

Werken op een kinderdagverblijf doe ik met veel plezier.

Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen met net zo veel plezier naar de opvang komen en fijn kunnen spelen. Daarnaast vind ik dat ieder kind zichzelf moet kunnen zijn in een omgeving waar hij/zij zich veilig en vertrouwd voelt.

In 2014 ben ik al even werkzaam geweest bij Villa Valentijn Middelburg en ik ben blij dat ik nu weer terug ben.

Samantha
SamanthaPedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Samantha en ik woon samen met mijn vriend, zoontje en dochtertje in Middelburg.

Ik heb in 2010 mijn diploma behaald en sinds die tijd ben ik met veel plezier werkzaam binnen de kinderopvang. Geen week is hetzelfde, zelfs geen dag, en dat maakt mijn werk zo leuk!

Ik vind het belangrijk dat ieder kind lekker zichzelf kan zijn en zich vertrouwd voelt binnen de groep. Samen met mijn collega’s zorg ik voor leuke en ontwikkelingsgerichte activiteiten en een plezierige dag. Gezellig liedjes zingen, lezen, buiten spelen, knutselen en de wijze uitspraken van de kinderen… het zijn de kleine dingen die een dag geslaagd maken!

In mijn vrije tijd ben ik veel creatief bezig en maak ik graag uitstapjes met mijn gezinnetje.

Denise
DenisePedagogisch Medewerkster
Even voorstellen, ik ben Denise en getrouwd met mijn man Thijs. Samen hebben we een dochtertje Zoë (augustus 2019).

In juli 2011 heb ik mijn diploma Pedagogisch medewerkster gehaald. Hierna een paar jaar in de kinderopvang gewerkt en vervolgens een uitstapje naar de kraamzorg.

Na 7 jaar lonkte de kinderopvang echter weer en zodoende kwam ik met Villa Valentijn in contact. Het voelde meteen goed en er was een fijne klik.

De vastigheid op een groep, een band opbouwen met de kindjes, ouders, collega’s en kindjes zien ontwikkelen, en ze hierbij ondersteunen vind ik prachtig. Ook het verzorgen en het verzinnen en uitvoeren van leuke activiteiten gaat mijn hart naar uit.

Groetjes Denise!

Ilknur
IlknurPedagogisch Medewerkster
Ik ben Ilknur. Getrouwd en woonachtig in Middelburg. Ik ben zelf trotse moeder van twee kinderen Beyza en Tugrul.

In kinderdagverblijf Villa Valentijn ben ik op de Rode groep werkzaam. Werk waar ik altijd gedroomd heb. Met plezier heb ik in 2020 mijn opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang afgerond.

Kinderen zijn altijd mijn passie geweest. Ik begeleid ze in hun ontwikkeling. Met plezier zorg ik voor de kinderen. Ik zorg ervoor dat ieder kindje een fijn plekje heeft. Dat kinderen een een fijne en gezellige dag hebben. Een fijne dag is voor mij waar aandacht is voor het kind.

Tot snel.

Groetjes Ilknur

Anousjka
AnousjkaPedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Anousjka en samen met mijn man en dochter (15-09-’20) woon ik in Meliskerke.

Het werken in de kinderopvang vind ik leuk, omdat er veel diversiteit is. Blije gezichten, knuffels en het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen motiveert mij om elke dag met plezier naar mijn werk te gaan.

In 2018 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker en werk sindsdien in de kinderopvang.

In mijn vrije tijd geniet ik van ons gezinnetje. Graag ga ik er op uit om een wandeling te maken, te fietsen of naar vriendinnen en familie te gaan. Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en nieuwe vaardigheden te ontdekken.

Groeten Anousjka

Daniëlle
DaniëllePedagogisch Medewerkster
Ik ben sinds 1 april weer terug op de Villa, en ik ben zo blij weer terug te zijn.
Voor degene die ik nog niet ken zal ik mezelf even voorstellen.
Ik ben dus Daniëlle, ben getrouwd en heb 2 dochters. Ik woon in Vlissingen en vind het lekker in mijn vrije tijd met de hondjes te wandelen, leuke dingen te doen met mijn gezin, familie en vriendinnen.

Ik ben al heel veel jaren in de kinderopvang aan het werk, en het blijft zo mooi, leuk en bijzonder. Dat ik het kostbaarste bezit van ouders mag verzorgen dat is echt een cadeautje!
Belangrijk vind ik dat de kinderen in een veilige omgeving zich thuis en geborgen voelen zodat ze zich in hun eigen tempo kunnen en mogen ontwikkelen, krijgen daar hier ook de ruimte voor.

Ik ben er als ze willen knuffelen, dansen, spelen, gek doen, om ze te troosten als er verdriet is, om ze te stimuleren in de ontwikkeling.

Tot ziens op de Villa!
Liefs Danielle

Annabel
AnnabelPedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Annabel en woon in Middelburg met mijn partner en kinderen. Mijn zoon is (bijna) 14 en mijn dochter is 6. In m’n vrije tijd doe ik graag aan fitness, fotografie en ik doe graag leuke dingen met mn gezin en vriendinnen.

Ik ben geboren in Vlissingen en heb de opleidingen Spw en onderwijsassistent gedaan aan het ROC in Goes.

Na mijn opleiding ben ik verhuisd naar het Gooi en ben ik daar werkzaam geweest op een peuterspeelzaal en ’s middags was dit BSO, waar ik met veel plezier beide groepen leidde.

Toen de eigenaar ermee ophield ben ik aan de slag gegaan bij het plaatselijke kinderdagverblijf. Ik ben binnen deze organisatie werkzaam geweest op de 0-4 groep, later werden dit horizontale groepen en ben ik werkzaam geweest op de peutergroep van het kdv. Daarnaast werkte ik ook extra op de peuterspeelzaal en de BSO.

3.5 Jaar geleden ben ik terug verhuisd naar Zeeland en heb ik gewerkt bij KOW op een BSO groep.

Ik heb dus al aardig wat ervaring in de kinderopvang en erg zin om aan de slag te gaan bij de Villa.

Willeke
WillekePedagogisch Medewerkster
Graag stel ik me even voor.

Ik ben Willeke. Al bijna 20 jaar samen met mijn man en we hebben 2 fantastische kinderen.

Het werken met kinderen is mijn passie. Mooi vind ik het om hun wereld mee te mogen beleven, de verwondering over dingen die wij al lang normaal vinden maar graag opnieuw willen zien, alle nieuwe eerste ervaringen.

Belangrijk vind ik het om een goede band op te bouwen met kind en ouders.

De opleidingen Sociaal Pedagogisch Werk en Sociaal Pedagogisch Hulpverlening heb ik behaald. Ook heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met kinderen met een extra zorgvraag.

In mijn vrije tijd heb ik een klein winkeltje, Katse fratsen, aan huis, waar ik in het weekend lekkere taarten en koekjes bak. Voor de rest hou ik van creatief bezig zijn.

Ik zie ernaar uit om te gaan werken bij Villa Valentijn, ik hoop een mooi aandeel te leveren aan het team!

Lisette
LisettePedagogisch Medewerkster
Hallo,

Mijn naam is Lisette. Ik woon in Middelburg samen met mijn ouders en zusje.

Sinds 2020 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4

In mijn vrije tijd vind ik het super leuk om foto’s te maken met mijn camera.
Ik dans 3 keer in de week bij Dance Center Dazzle; Jazz en tappen.

Ik heb hiervoor bij de organisatie Kibeo gewerkt.
Ik kijk ernaar uit om te komen werken bij Villa Valentijn.

Jolien Pollet
Jolien PolletTitle
Mijn naam is Jolien. Vorig jaar ben ik met mijn man naar Zweden verhuisd en nu tijdelijk weer in Nederland. Hoe fijn dat ik bij Villa Valentijn Middelburg kan werken in deze periode!

Werken en spelen met kinderen maken elke dag anders, en daarbij getuige te mogen zijn van de ontwikkeling van een kind is bijzonder.

Ik ben pedagoog en heb voor mijn verhuizing gewerkt als intern begeleider op een democratische basisschool. Ik heb kinderen mogen begeleiden in diverse leeftijden. Juist de verschillende leeftijden en hun belevingswereld vind ik een enorme verrijking.

Begeleiden van kinderen vraagt om empathie, de kunst om naast hen te staan en aan te sluiten bij wat zij als individu nodig hebben. Dat voor elkaar krijgen, daar word ik blij van.

Shana
ShanaPedagogisch Medewerkster
Ik ben Shana, en ik ben in 2019 afgestudeerd als pedagogisch medewerker.

Samen met mijn vriend, onze dochter (2020) en onze zoon die in december 2022 wordt geboren, wonen wij in Oost-Souburg.

Ik wist al snel dat werken met kinderen mijn passie was. De ontwikkeling van een kind is zo bijzonder, omdat ieder kind weer anders is. Ik was opzoek naar een kleinschalige opvang om te werken, en ik ben heel blij dat ik bij Villa Valentijn Middelburg terecht ben gekomen. Ik vind het belangrijk om een kind vertrouwen en veiligheid te bieden, zodat het kind zich durft te ontwikkelen en te uiten.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om er op uit te gaan met mijn gezin.