Michelle
MichelleLeidinggevende
Mijn naam is Michelle. Ik ben leidinggevende bij Villa Valentijn Middelburg en BSO Villa Valentijn Middelburg.

Ik heb in het verleden gewerkt als pedagogisch medewerkster in de VSO, TSO en BSO. Ook heb ik in jeugdcentra met jongeren gewerkt en als opbouwwerker in de wijk. Als pedagogisch medewerkster heb ik een aantal jaar terug gewerkt voor Villa Valentijn Middelburg en bij Villa Valentijn Den Haag in Den Haag.

Sinds ik zelf kinderen heb, is mijn passie voor kinderen en hun ontwikkeling en welbevinden nog vele malen groter geworden dan het al was. Daarom ben ik heel blij dat ik op deze manier weer aan de slag kan met mijn passie!

Samen met mijn man Leon heb ik 3 kinderen, waarvan de jongste 2 ook naar Villa Valentijn Middelburg gaan!

In mijn vrije tijd gaan wij graag naar buiten, werken we in de tuin, wandelen met de honden en ook kan ik erg genieten van een goed boek en sport.

Natasja
NatasjaPedagogisch Coach
Ik ben Natasja en ben pedagogisch coach en assistent leidinggevende bij Villa Valentijn Middelburg.

In juli 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Zeeland voor de opleiding Pedagogiek.

Mijn passie is om te werken met het jonge kind, vandaar dat ik terecht ben gekomen bij Villa Valentijn Middelburg.

Ik vind het heel fijn om werkzaam te mogen zijn binnen dit kinderdagverblijf. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Tot snel!

Aniek
AniekPedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Aniek. Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 zoons in Vlissingen.

In 2009 heb ik mijn diploma behaald en ik heb in de jaren daarna veel ervaring op gedaan.

Werken op een kinderdagverblijf doe ik met veel plezier.

Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen met net zo veel plezier naar de opvang komen en fijn kunnen spelen. Daarnaast vind ik dat ieder kind zichzelf moet kunnen zijn in een omgeving waar hij/zij zich veilig en vertrouwd voelt.

In 2014 ben ik al even werkzaam geweest bij Villa Valentijn Middelburg en ik ben blij dat ik nu weer terug ben.

Samantha
SamanthaPedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Samantha en ik woon samen met mijn vriend, zoontje en dochtertje in Middelburg.

Ik heb in 2010 mijn diploma behaald en sinds die tijd ben ik met veel plezier werkzaam binnen de kinderopvang. Geen week is hetzelfde, zelfs geen dag, en dat maakt mijn werk zo leuk!

Ik vind het belangrijk dat ieder kind lekker zichzelf kan zijn en zich vertrouwd voelt binnen de groep. Samen met mijn collega’s zorg ik voor leuke en ontwikkelingsgerichte activiteiten en een plezierige dag. Gezellig liedjes zingen, lezen, buiten spelen, knutselen en de wijze uitspraken van de kinderen… het zijn de kleine dingen die een dag geslaagd maken!

In mijn vrije tijd ben ik veel creatief bezig en maak ik graag uitstapjes met mijn gezinnetje.

Denise
DenisePedagogisch Medewerkster
Even voorstellen, ik ben Denise en getrouwd met mijn man Thijs. Samen hebben we een dochtertje Zoë (augustus 2019).

In juli 2011 heb ik mijn diploma Pedagogisch medewerkster gehaald. Hierna een paar jaar in de kinderopvang gewerkt en vervolgens een uitstapje naar de kraamzorg.

Na 7 jaar lonkte de kinderopvang echter weer en zodoende kwam ik met Villa Valentijn in contact. Het voelde meteen goed en er was een fijne klik.

De vastigheid op een groep, een band opbouwen met de kindjes, ouders, collega’s en kindjes zien ontwikkelen, en ze hierbij ondersteunen vind ik prachtig. Ook het verzorgen en het verzinnen en uitvoeren van leuke activiteiten gaat mijn hart naar uit.

Groetjes Denise!

Ilknur
IlknurPedagogisch Medewerkster
Ik ben Ilknur. Getrouwd en woonachtig in Middelburg. Ik ben zelf trotse moeder van twee kinderen Beyza en Tugrul.

In kinderdagverblijf Villa Valentijn ben ik op de Rode groep werkzaam. Werk waar ik altijd gedroomd heb. Met plezier heb ik in 2020 mijn opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang afgerond.

Kinderen zijn altijd mijn passie geweest. Ik begeleid ze in hun ontwikkeling. Met plezier zorg ik voor de kinderen. Ik zorg ervoor dat ieder kindje een fijn plekje heeft. Dat kinderen een een fijne en gezellige dag hebben. Een fijne dag is voor mij waar aandacht is voor het kind.

Tot snel.

Groetjes Ilknur

Daniëlle
DaniëllePedagogisch Medewerkster
Ik ben sinds 1 april weer terug op de Villa, en ik ben zo blij weer terug te zijn.
Voor degene die ik nog niet ken zal ik mezelf even voorstellen.
Ik ben dus Daniëlle, ben getrouwd en heb 2 dochters. Ik woon in Vlissingen en vind het lekker in mijn vrije tijd met de hondjes te wandelen, leuke dingen te doen met mijn gezin, familie en vriendinnen.

Ik ben al heel veel jaren in de kinderopvang aan het werk, en het blijft zo mooi, leuk en bijzonder. Dat ik het kostbaarste bezit van ouders mag verzorgen dat is echt een cadeautje!
Belangrijk vind ik dat de kinderen in een veilige omgeving zich thuis en geborgen voelen zodat ze zich in hun eigen tempo kunnen en mogen ontwikkelen, krijgen daar hier ook de ruimte voor.

Ik ben er als ze willen knuffelen, dansen, spelen, gek doen, om ze te troosten als er verdriet is, om ze te stimuleren in de ontwikkeling.

Tot ziens op de Villa!
Liefs Danielle

Annabel
AnnabelPedagogisch Medewerkster
Ik ben sinds 1 april weer terug op de Villa, en ik ben zo blij weer terug te zijn.
Voor degene die ik nog niet ken zal ik mezelf even voorstellen.
Ik ben dus Daniëlle, ben getrouwd en heb 2 dochters. Ik woon in Vlissingen en vind het lekker in mijn vrije tijd met de hondjes te wandelen, leuke dingen te doen met mijn gezin, familie en vriendinnen.

Ik ben al heel veel jaren in de kinderopvang aan het werk, en het blijft zo mooi, leuk en bijzonder. Dat ik het kostbaarste bezit van ouders mag verzorgen dat is echt een cadeautje!
Belangrijk vind ik dat de kinderen in een veilige omgeving zich thuis en geborgen voelen zodat ze zich in hun eigen tempo kunnen en mogen ontwikkelen, krijgen daar hier ook de ruimte voor.

Ik ben er als ze willen knuffelen, dansen, spelen, gek doen, om ze te troosten als er verdriet is, om ze te stimuleren in de ontwikkeling.

Tot ziens op de Villa!
Liefs Danielle

Willeke
WillekePedagogisch Medewerkster
Graag stel ik me even voor.

Ik ben Willeke. Al bijna 20 jaar samen met mijn man en we hebben 2 fantastische kinderen.

Het werken met kinderen is mijn passie. Mooi vind ik het om hun wereld mee te mogen beleven, de verwondering over dingen die wij al lang normaal vinden maar graag opnieuw willen zien, alle nieuwe eerste ervaringen.

Belangrijk vind ik het om een goede band op te bouwen met kind en ouders.

De opleidingen Sociaal Pedagogisch Werk en Sociaal Pedagogisch Hulpverlening heb ik behaald. Ook heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met kinderen met een extra zorgvraag.

In mijn vrije tijd heb ik een klein winkeltje, Katse fratsen, aan huis, waar ik in het weekend lekkere taarten en koekjes bak. Voor de rest hou ik van creatief bezig zijn.

Ik zie ernaar uit om te gaan werken bij Villa Valentijn, ik hoop een mooi aandeel te leveren aan het team!

Miriam
MiriamPedagogisch Medewerkster
Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Miriam en ik ben woonachtig in Middelburg. Ik heb twee heerlijke puber zoons waar ik enorm van geniet.

In 1995 heb ik mijn diploma aan de Haagse pedagogische academie voor het basisonderwijs (Pabo) behaald.
Daar heb ik mij gespecialiseerd in het jongere kind.

Na mijn studie heb ik jaren met veel plezier in de Haagse kinderopvang gewerkt. De eerste tijd bij de buitenschoolse opvang (BSO), de jaren daarna op een verticale groep voor kinderen van 0-3 jaar.

Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om in het onderwijs te gaan werken. Daar ben ik groepsleerkracht geweest van de groepen 1/2, 3/4, 5 en 8.

14 Jaar geleden ben ik met mijn gezin vanuit Gouda naar Middelburg verhuisd. Ik heb er in die tijd bewust voor gekozen om het gezin in alle rust te laten wennen aan de nieuwe omgeving en ben twee jaar fulltime mama geweest. In deze periode ben ik ook begonnen met vrijwilligerswerk bij Emergis in Goes. Dat heb ik 6 jaar met veel liefde gedaan.

Op mijn 41e ben ik weer aan een studie begonnen; Photographic Design aan de Fotovakschool in Rotterdam. In 2017 ben ik afgestudeerd.

Naast mijn werk als autonoom fotograaf, heb ik de laatste jaren met veel plezier bij Plantaardig Middelburg gewerkt.

De laatste tijd begon ik het werken met jonge kinderen te missen en ben ik bij Villa Valentijn gaan solliciteren.
Er was direct een fijne klik en ik kijk er dan ook enorm naar uit om, samen met ouders en collega’s, een positieve bijdrage te leveren aan de zorg en ontwikkeling van de kinderen zodat ze zich veilig, geliefd en welkom voelen.

Hopelijk tot snel!

Fleur
FleurPedagogisch Medewerkster BSO
Hierbij stel ik mij even voor: ik ben Fleur en ik woon in Oost-Souburg.

Samen met mijn vriend heb ik een huis gekocht waar ik begin volgend jaar ga wonen. Vorig jaar heb ik mijn diploma gehaald en was mijn doel om gelijk aan het werk te gaan in de kinderopvang.

Mijn passie is om een bijdrage te leveren aan de opvoeding en ontwikkeling en ze te zien groeien.

Ik sta ervoor om de kinderen een veilige haven te bieden waar ze zich thuis voelen.

Mijn creativiteit wil ik graag met de kinderen delen en hun ontwikkeling stimuleren.

Ik kijk er naar uit om mijn passie met jullie te delen.

Tot zien bij BSO en Kinderdagverblijf Villa Valentijn Middelburg

Joanita
JoanitaStudent pedagogisch medewerkster - BBL
Beste ouders,

Mijn naam is Joanita en ik doe de BBL-opleiding Pedagogisch Medewerker.

Villa Valentijn Middelburg is op me pad gekomen en heb er veel plezier, ik heb altijd iets met kinderen gehad omdat ze me opvrolijken en de ontwikkeling van een kind vind ik heel interessant.

Ik hoop veel te leren en ben blij dit avontuur aan te gaan.

Ik zie jullie graag bij Villa Valentijn Middelburg.

Groetjes Joanita

Ashley
AshleyStudent pedagogisch medewerkster - BBL
Mijn naam is Ashley. Ik woon in Middelburg. En ik ben een BBL-er bij Villa Valentijn Middelburg. Ik studeer voor pedagogisch medewerker op Scalda in Goes.

Ik heb het zelf altijd erg leuk gevonden om op mijn kleine neefjes en nichtjes te passen. en om leuke dingen met hun te doen zoals bijvoorbeeld tekenen en knutselen. Nu lijkt het mij erg leuk om met kinderen te werken en zou ik hier graag meer over willen leren. Ik ben daarom ook erg blij dat ik dit bij Villa Valentijn Middelburg mag doen.

Met vriendelijke groet,

Ashley