Annemieke Blansjaar-van Santen

Gekozen is voor horizontale groepen. De reden om voor horizontale opvang in deze vorm te kiezen is dat deze indeling goed aansluit bij de verschillende ontwikkelingsstadia van het kind. Iedere groep heeft dus zijn eigen ontwikkelingsniveau en de verschillende groepen volgen elkaar op. Deze indeling geeft de leidster de kans om een één op één de ontwikkeling gericht programma te verzorgen. Bovendien is de inrichting van de groepen (speelgoed, meubelen) specifiek op de desbetreffende ontwikkelingsfase gericht. Met de verbouwing van het kinderdagverblijf is enorm veel aandacht besteed aan de veiligheid voor het kind.

In 1999 ben ik verhuisd naar Middelburg.

Kinderdagverblijf Villa Valentijn Middelburg, opgericht in 2002, is gevestigd aan de Rouaansekaai 61, centraal gelegen in Middelburg. In het uit 1950 daterende pand was tot voor kort een sierpleisterij gevestigd.

Het opzetten van, het continueren van de kwaliteit, het aansturen van kinderopvang+ is mijn drive.

Interne organisatie

Het leuke van mijn werk is dat ik de bovenstaande organisaties van A t/m Z zelf heb opgebouwd en beheers. Vanaf de voorbereiding, de verbouwing, de opzet, de structuur enz. Ik ben geheel belast met de bedrijfsvoering en management van de twee ondernemingen, waarbinnen weer een duidelijke taakverdeling aanwezig is. De administratie wordt door mij voorbereid, waarna de verdere afwikkeling voor wat betreft de jaarrekening en fiscaal advies in handen ligt van Eppings & Marcusse (Accountants en Belastingadviseurs) in Middelburg. Ik word hierbij ondersteund door Michelle (Leidinggevende) en Natasja (Pedagogisch Coach).  Gekozen is voor een platte organisatie om alle ruis in het bedrijf te voorkomen. Het voordeel hiervan is: zeer korte lijnen. Ik kan direct inspringen op voorkomende situaties, via internet goede communicatie en uitwisseling van formulieren, niet afhankelijk van subsidies om zelfstandig te kunnen functioneren en ben steeds op de hoogte van wat er speelt in mijn bedrijf waardoor ik garant kan staan voor de inzet en behoud van het kwaliteitsniveau.

Michelle

Mijn naam is Michelle en ik ben 28 jaar. Ik heb in het verleden gewerkt als pedagogisch medewerkster in de VSO, TSO en BSO. Ook heb ik in jeugdcentra met jongeren gewerkt en als opbouwwerker in de wijk. Als pedagogisch medewerkster heb ik een aantal jaar terug gewerkt voor Villa Valentijn Middelburg en bij Villa Valentijn Den Haag in den Haag. De laatste jaren heb ik als verzorgende IG gewerkt op afdelingen met mensen met dementie.

Sinds ik zelf kinderen heb, is mijn passie voor kinderen en hun ontwikkeling en welbevinden nog vele malen groter geworden dan het al was. Daarom ben ik heel blij dat ik op deze manier weer aan de slag kan met mijn passie!

Samen met mijn man Leon heb ik 3 kinderen, waarvan de jongste 2 ook naar Villa Valentijn Middelburg gaan! In mijn vrije tijd gaan wij graag naar buiten, werken we in de tuin, wandelen met de honden en ook kan ik erg genieten van een goed boek en sport.

Natasja

Hallo Allemaal!

Ik ben Natasja en ben pedagogisch coach en assistent leidinggevende bij Villa Valentijn Middelburg. In juli 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Zeeland voor de opleiding Pedagogiek.

Mijn passie is om te werken met het jonge kind, vandaar dat ik terecht ben gekomen bij Villa Valentijn Middelburg. Ik vind het heel fijn om werkzaam te mogen zijn binnen dit kinderdagverblijf. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Tot snel!

Samantha

Mijn naam is Samantha en ik woon samen met mijn vriend, zoontje en dochtertje in Middelburg. Ik heb in 2010 mijn diploma behaald en sinds die tijd ben ik met veel plezier werkzaam binnen de kinderopvang. Geen week is hetzelfde, zelfs geen dag, en dat maakt mijn werk zo leuk!

Ik vind het belangrijk dat ieder kind lekker zichzelf kan zijn en zich vertrouwd voelt binnen de groep. Samen met mijn collega’s zorg ik voor leuke en ontwikkelingsgerichte activiteiten en een plezierige dag. Gezellig liedjes zingen, lezen, buiten spelen, knutselen en de wijze uitspraken van de kinderen… het zijn de kleine dingen die een dag geslaagd maken!

In mijn vrije tijd ben ik veel creatief bezig en maak ik graag uitstapjes met mijn gezinnetje.

Ilknur

Hallo,

Ik ben Ilknur, ik woon in Middelburg. Ik ben geboren in 1985 en moeder van twee kinderen. Vanaf januari 2020 ben ik begonnen met de opleiding pedagogisch medewerker. Ik zal te vinden zijn bij de Roze en Rode groep. Ik kijk heel erg uit naar aankomend jaar en ik hoop jullie snel te zien.

Tot snel.

Groetjes Ilknur

Denise

Hallo,

Even voorstellen, ik ben Denise, 27 jaar en getrouwd met mijn man Thijs. Samen hebben we een dochtertje Zoë (augustus 2019). In juli 2011 heb ik mijn diploma Pedagogisch medewerkster gehaald. Hierna een paar jaar in de kinderopvang gewerkt en vervolgens een uitstapje naar de kraamzorg. Na 7 jaar lonkte de kinderopvang echter weer en zodoende kwam ik met Villa Valentijn in contact. Het voelde meteen goed en er was een fijne klik.

De vastigheid op een groep, een band opbouwen met de kindjes, ouders, collega’s en kindjes zien ontwikkelen, en ze hierbij ondersteunen vind ik prachtig. Ook het verzorgen en het verzinnen en uitvoeren van leuke activiteiten zijn zaken waar ik weer zeer naar uitkijk. Ik heb erg veel zin om te beginnen en jullie allemaal te leren kennen!

Groetjes Denise!

Aniek

Mijn naam is Aniek en ik ben 27 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 zoons in Vlissingen. In 2009 heb ik mijn diploma behaald en ik heb in de jaren daarna veel ervaring op gedaan.

Werken op een kinderdagverblijf doe ik met veel plezier.

Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen met net zo veel plezier naar de opvang komen en fijn kunnen spelen. Daarnaast vind ik dat ieder kind zichzelf moet kunnen zijn in een omgeving waar hij/zij zich veilig en vertrouwd voelt.

In 2014 ben ik al even werkzaam geweest bij Villa Valentijn Middelburg en ik ben blij dat ik nu weer terug ben.

Tot snel!

Anousjka

Mijn naam is Anousjka en samen met mijn man en dochter (15-09-’20) woon ik in Meliskerke. Het werken in de kinderopvang vind ik leuk, omdat er veel diversiteit is. Blije gezichten, knuffels en het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen motiveert mij om elke dag met plezier naar mijn werk te gaan. In 2018 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker en werk sindsdien in de kinderopvang. In mijn vrije tijd geniet ik van ons gezinnetje. Graag ga ik er op uit om een wandeling te maken, te fietsen of naar vriendinnen en familie te gaan. Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en nieuwe vaardigheden te ontdekken.

Ik zie er naar uit om u en uw kind te leren kennen.

Groeten Anousjka

Lieneke

Ik zal mezelf even voorstellen.

Ik ben Lieneke en ben 36 jaar en woon in Middelburg  met mijn man Martin, zoon Kyjoni van 16 jaar en onze lieve hond Senna.

Ik heb 10 jaar in de ouderenzorg gewerkt voornamelijk met dementerende bewoners. De laatste 5 jaar werkte ik als verpleegkundige.

Ik heb jaren voor de zorg ook in de kinderopvang gewerkt na het behalen van mijn SPW diploma (waaronder bij Villa Valentijn Middelburg).

Ik wilde graag een nieuwe frisse start maken en daarom doe ik de stap terug de kinderopvang in!

Ik heb allerlei hobby’s ik maak taarten op bestelling, ik speel sinds kort piano en hou van dansen en ben vrijwilliger bij de dierenambulance.

Ik heb er heel veel zin in om bij Villa Valentijn Middelburg te gaan werken en jullie allemaal te ontmoeten.

Groetjes Lieneke