Michelle
MichelleLeidinggevende
Mijn naam is Michelle. Ik ben leidinggevende van kinderdagverblijf Villa Valentijn Middelburg en de BSO Villa Valentijn Middelburg. Ik heb in het verleden gewerkt als pedagogisch medewerkster in de VSO, TSO en BSO. Ook heb ik in jeugdcentra met jongeren gewerkt en als opbouwwerker in de wijk. Als pedagogisch medewerkster heb ik een aantal jaar terug gewerkt voor Villa Valentijn Middelburg en bij Villa Valentijn Den Haag in Den Haag. De laatste jaren heb ik als verzorgende IG gewerkt op afdelingen met mensen met dementie.

Sinds ik zelf kinderen heb, is mijn passie voor kinderen en hun ontwikkeling en welbevinden nog vele malen groter geworden dan het al was. Daarom ben ik heel blij dat ik op deze manier weer aan de slag kan met mijn passie!

Samen met mijn man Leon heb ik 3 kinderen, waarvan de oudste strakjes naar de nieuwe BSO Villa Valentijn Middelburg gaat en de jongste twee ook naar Villa Valentijn Middelburg gaan! In mijn vrije tijd gaan wij graag naar buiten, werken we in de tuin, wandelen met de honden en ook kan ik erg genieten van een goed boek en sport.

Natasja
NatasjaPedagogisch coach
Hallo Allemaal!

Ik ben Natasja en ben pedagogisch coach en assistent leidinggevende bij Villa Valentijn Middelburg. En pedagogisch coach van BSO Villa Valentijn Middelburg. In juli 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Zeeland voor de opleiding Pedagogiek.

Mijn passie is om te werken met het jonge kind, vandaar dat ik terecht ben gekomen bij Villa Valentijn Middelburg. Ik vind het heel fijn om werkzaam te mogen zijn binnen dit kinderdagverblijf. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Tot snel!

Samantha
SamanthaPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Samantha en ik woon samen met mijn vriend, zoontje en dochtertje in Zoutelande. Ik heb in 2010 mijn diploma behaald en sinds die tijd ben ik met veel plezier werkzaam binnen de kinderopvang. Geen week is hetzelfde, zelfs geen dag, en dat maakt mijn werk zo leuk!

Ik vind het belangrijk dat ieder kind lekker zichzelf kan zijn en zich vertrouwd voelt binnen de groep. Samen met mijn collega’s zorg ik voor leuke en ontwikkelingsgerichte activiteiten en een plezierige dag. Gezellig liedjes zingen, lezen, buiten spelen, knutselen en de wijze uitspraken van de kinderen… het zijn de kleine dingen die een dag geslaagd maken!

In mijn vrije tijd ben ik veel creatief bezig en maak ik graag uitstapjes met mijn gezinnetje.

Ilknur
IlknurPedagogisch medewerkster
Ik ben Ilknur, ik woon in Middelburg. Ik ben moeder van twee kinderen. Ik heb mijn opleiding pedagogisch medewerkster afgerond. Ik ben pedagogisch medewerkster van de Rode groep en hoop jullie snel te zien.

Tot snel.

Groetjes Ilknur

Denise
DenisePedagogisch medewerkster
Even voorstellen, ik ben Denise en getrouwd met mijn man Thijs. Samen hebben we een dochtertje Zoë (augustus 2019). In juli 2011 heb ik mijn diploma Pedagogisch medewerkster gehaald. Hierna een paar jaar in de kinderopvang gewerkt en vervolgens een uitstapje naar de kraamzorg. Na 7 jaar lonkte de kinderopvang echter weer en zodoende kwam ik met Villa Valentijn in contact. Het voelde meteen goed en er was een fijne klik.

De vastigheid op een groep, een band opbouwen met de kindjes, ouders, collega’s en kindjes zien ontwikkelen, en ze hierbij ondersteunen vind ik prachtig. Ook het verzorgen en het verzinnen en uitvoeren van leuke activiteiten zijn zaken waar ik weer zeer naar uitkijk.

Groetjes Denise!

Aniek
AniekPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Aniek. Ik woon samen met mijn vriend en onze twee zoons in Vlissingen. In 2009 heb ik mijn diploma behaald en ik heb in de jaren daarna veel ervaring op gedaan.

Werken op een kinderdagverblijf doe ik met veel plezier.

Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen met net zo veel plezier naar de opvang komen en fijn kunnen spelen. Daarnaast vind ik dat ieder kind zichzelf moet kunnen zijn in een omgeving waar hij/zij zich veilig en vertrouwd voelt.

In 2014 ben ik al even werkzaam geweest bij Villa Valentijn Middelburg en ik ben blij dat ik nu weer terug ben.

Tot snel!

Anousjka
AnousjkaPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Anousjka en samen met mijn man en dochter (15-09-’20) woon ik in Meliskerke. Het werken in de kinderopvang vind ik leuk, omdat er veel diversiteit is. Blije gezichten, knuffels en het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen motiveert mij om elke dag met plezier naar mijn werk te gaan. In 2018 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker en werk sindsdien in de kinderopvang. In mijn vrije tijd geniet ik van ons gezinnetje. Graag ga ik er op uit om een wandeling te maken, te fietsen of naar vriendinnen en familie te gaan. Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en nieuwe vaardigheden te ontdekken.

Ik zie er naar uit om u en uw kind te leren kennen.

Groeten Anousjka

Lieneke
LienekePedagogisch medewerkster
Hallo,

Mijn naam is Lisette Verhage

Ik ben 26 jaar en woon in Middelburg samen met mijn ouders en zusje.

Sinds 2020 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4

In mijn vrije tijd vind ik het super leuk om foto’s te maken met mijn camera.
Ik dans 3 keer in de week bij Dance Center Dazzle; Jazz en tappen.

Ik heb hiervoor bij de organisatie Kibeo gewerkt.
Ik kijk ernaar uit om te komen werken bij Villa Valentijn.

Advies nodig?

Villa Valentijn Middelburg helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven.

Bel ons op: 0854 – 89 00 90