Benefiet Tour Walcheren 2022

‘De lekkere, sportieve- en interessante tour op Walcheren’

De ‘BENEFIETS’, georganiseerd door de Lionsclub Middelburg, gaat op 27 augustus 2022 10.00 -17.00 uur weer van start. Dit keer in samenwerking met Rotary Club Walcheren, ook een ‘service-club.’ De nieuwe naam is ‘Benefiet Tour Walcheren.’ Naast de smakelijke culinaire stop- en genietpunten is de tour uitgebreid met acht sportieve en culturele activiteiten. Totaal zijn er nu 19 punten te bezoeken.

Dit belooft een lekkere, actieve en interessante zaterdag te worden met vrienden/collega’s/buren/gezin of in je uppie. Alle vervoersmiddelen zijn welkom: (elektrische)fiets, scooter/brommer of auto. Schijnt de zon dan is dat heerlijk maar de meeste locaties zijn op een regenachtige dag eveneens leuk om te bezoeken.

Het startgeld is € 10,00 per deelnemer of € 25,00 per familie. Hiervoor krijgt iedereen vijf culinaire snacks. Bij enkele sportieve culturele activiteiten wordt € 2,50 – € 5,00 gevraagd als bijdrage voor de club. Inschrijven kan via de website: www.benefiettour.nl

Voorverkoop kaarten bij Kaasboerderij Schellach Middelburg, Zeeuws Ministerie van Chocolade Middelburg en het Polderhuis Westkapelle.

De Benefiet Tour Walcheren staat ook open voor sponsoren/donateurs. Bijdrage € 100,- tot geen limiet. Meer info over sponsoring op de website: www.benefiettour.nl

Het Goede Doel is voor 2022 ‘Actie Pepernoot’ van ‘Stichting Kinderhulp’ , drager van het CBF Keurmerk. Zeeuwse kinderen van 0-21 jaar uit gezinnen in financiële nood krijgen ‘via deze stichting’ een mooi cadeau van Sinterklaas.

Graag tot 27 augustus,

Lionsclub Middelburg & Rotary Club Walcheren

Hoofdsponsor Benefiet Tour Walcheren

Adriaanse Bouw

www.adriaansebouw.nl
Heerlijkheidsweg 13
4332 SN Middelburg

Co-sponsoren

Justion Advocaten

www.justionadvocaten.nl
Poelendaelsesingel 3
4335 JA Middelburg

Villa Valentijn Middelburg (Kinderdagverblijf en BSO)

www.villavalentijnmiddelburg.nl
Kinderdagverblijf Villa Valentijn Middelburg
Rouaansekaai 61
4331 HC Middelburg

BSO Villa Valentijn Middelburg
Korte Burg 3
4331 BJ Middelburg

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed

www.wissevastgoed.nl
Singel 14
4357 BW Domburg

Duinweg 1
4356 AP Oostkapelle