U kunt ons bereiken via ons e-mailadres:

oudercommissievillavalentijnmiddelburg@villavalentijn.nl

Samantha Sinke
Samantha SinkeOudercommissielid
Ik ben Samantha Sinke, moeder van Isabel (gele groep). Vanuit mijn beroep als kinderpsycholoog en omdat ik hou van knutselen en koken/bakken denk ik bij te kunnen dragen aan het wel en wee op de Villa. Spreek me gerust aan!

Groetjes,
Samantha

Lotte Linck
Lotte LinckOudercommissielid
Dag ouders/ verzorgers,

Mijn Naam is Lotte Linck. Ik ben de moeder van Pippa (rode groep) en Nino Wielemaker (gele groep). Vanaf de eerste kennismaking hadden mijn vriend en ik een goed gevoel over Villa Valentijn. Het klikte met de leidsters en daardoor voelde het gelijk vertrouwd. Ook bij onze kinderen zien we dat het voor hen een feestje is om een dagje naar de Villa te gaan.

Ik werk drie dagen in de week op basisschool de Theo Thijssenschool in Vlissingen. Ik ben nu werkzaam in groep 3. Mijn specialisatie ligt in de bovenbouw. Nu mijn kinderen zelf nog klein zijn, vind ik het erg leuk om ervaring op te doen in de onderbouw. Mijn kennis en (creatieve) ideeën hoop ik te kunnen delen als lid van de Oudercommissie.

Voor vragen of opmerkingen kun je ook bij mij terecht.

Groet

Lotte Linck

Emma Hermans
Emma HermansTitle
Beste ouders,

Mijn naam is Emma Hermans en ik ben de moeder van Lisa en Stef. Sinds begin 2022 zitten onze kinderen op Villa Valentijn en daar zijn we erg blij mee. De kleinschaligheid en daarmee de ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen spreekt ons erg aan. Naast dat de opvang ook gewoon erg gezellig en knus is.

Ik heb zelf een kinderfysiotherapiepraktijk en ben als kinderfysiotherapeute gespecialiseerd in zindelijkheidproblematiek en de prikkelverwerking bij kinderen. Ik hoop met mijn kennis, creativiteit en enthousiasme een bijdrage te kunnen leveren aan de oudercommissie.

Advies nodig?

Villa Valentijn Middelburg helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven.

Bel ons op: 0854 – 89 00 90