Bereken hieronder uw netto kinderopvangbijdrage per maand

Voor 52 weken per jaar 10 uur per dag is het uurtarief € 7,87. Hiermee hebben wij een zeer scherpe prijs-/kwaliteitsverhouding gecreëerd. 

U kunt via deze link een afspraak maken voor een rondleiding.

Wij heten u van harte welkom bij kinderdagverblijf Villa Valentijn Middelburg!

 

 

 

 

 

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....


  Opgenomen in kinderopvang register

Doordat wij zijn opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (Landelijk Registratienummer 257589806) van de gemeente, kunt u gebruik maken van de kinderopvangbijdrage die het Rijk u biedt. Meer informatie over wat uw bijdrage kinderopvang bij ons zal zijn kunt u vinden op proefberekening voor uw kinderopvangtoeslag.

 

  Toeslagentabel 2019

Inkomen tegemoetkoming Rijk eerste kind, tweede e.v. kind.

Zie hier de kinderopvangtoeslagtabel 2019.

 

 

 

jl3-calculator.png - Kinderopvang Villa Valentijn Middelburg

  Opvang 40 en 48 weken

Notabene:

U kunt alleen van de opvang van 40 weken en 48 weken gebruik maken in de periode dat uw kind(eren) daadwerkelijk een heel kalender jaar van de opvang gebruik maken, t.w. vanaf 1 januari t/m 31 december.

In de praktijk komt dit neer op twee jaar dat uw kind(eren) gebruik maken van de opvang bij Villa Valentijn Middelburg BV.

 

Voorbeeld:

Uw kind is 1 maart geboren en komt per 1 juni. Dan geldt voor dat betreffende jaar de opvang van 52 weken.
Uw kind wordt 1 maart 4 jaar ook dan geldt voor dat betreffende jaar de opvang van 52 weken.
U verhuist of andere reden tussentijds dan geldt voor dat betreffende jaar de opvang van 52 weken (er vindt dan een na verrekening plaats)

U dient wanneer u gebruik wil maken van de opvang van 48 weken of 40 weken doch uiterlijk 1 januari van het betreffende kalenderjaar bekendmaken welke weken uw kind(eren) niet aanwezig zal/zullen zijn bij Villa Valentijn Middelburg BV. Wanneer blijkt dat de ontbrekende weken nog niet bekend zijn gemaakt uiterlijk 1 januari van het kalenderjaar. Gaat de opvang automatisch over op basis van 52 weken per jaar.