Ria de Bruijne

eae-ria_de_bruijne.jpg - Kinderopvang Villa Valentijn Middelburg

Sinds april 2018 werk ik, met veel enthousiasme bij Villa Valentijn Middelburg.

Het is fijn om een onderdeel van dit team te mogen zijn en er samen voor te gaan, zodat we samen werken aan professionele kinderopvang.

 

Vanaf mijn 18de jaar werk ik met jonge kinderen op allerlei verschillende vormen van de kinderopvang. Op zowel peuterspeelzalen (peutergroepen), als kinderdagverblijven op zowel horizontale- als verticale groepen. Ook heb ik 14 jaar binnen de Jeugdzorg (Juvent) op het Medisch Kleuterdagverblijf (MKD) gewerkt. Ik heb daar veel leerzame werkervaringen opgedaan, binnen het werken in een multiediciplinair team, waar ik nu gebruik van kan maken binnen deze kinderopvang.

Ook heb ik kortere tijd met wat oudere kinderen gewerkt, zowel op de Naschoolse Dagbehandeling, de OdyZeeschool en de BSO op een Montessorischool.

 

Mijn hart ligt echter bij het werken met jonge kinderen en daarvan kan ik nu hierbij Villa Valentijn Middelburg, vol op van genieten. Ik ben me er van bewust dat de eerste 4 levensjaren van een kind, doorslaggevend is voor de rest van zijn/haar leven. Het is dan ook mijn kwaliteit om de kinderen de emotionele ondersteuning te geven, structuur aan te bieden, de zelfstandigheid te stimuleren en de informatie en uitleg te geven, waardoor kinderen (zelf)vertrouwen ontwikkelen. De basis voor de verdere ontwikkeling van het kind.

 

In mijn vrije tijd doe ik aan badminton, yoga en vooral buiten zijn, wandelen in de natuur.

 

Vriendelijke groet Ria de Bruijne

 

Terug naar overzicht