Actueel2021-09-01T14:39:31+02:00

Wasbare luiers in de kinderopvang: bij Villa Valentijn is het een succes

Kinderopvang Totaal 18 NOV 2021 Wasbare luiers in de kinderopvang: bij Villa Valentijn is het een succes Geschreven door Frida Noordzij. Wasbare luiers vies en onhandig? Dat valt wel mee. Bij kinderdagopvang Villa Valentijn Middelburg en Villa Valentijn Den Haag weten de kinderen niet beter: 95 procent draagt een wasbare bamboeluier op de kinderopvang. ‘Het was even omschakelen voor zowel de pedagogisch medewerkers als de ouders, maar de moeite waard’, zeggen algemeen directeur Annemieke Blansjaar en Michelle Bostelaar, leidinggevende .... lees verder

BSO Villa Valentijn Middelburg

BSO Villa Valentijn Middelburg Medio februari/maart 2022 zal onze BSO Villa Valentijn Middelburg aan de Korte Burg 3 in Middelburg haar deur openen. Wij bieden buitenschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 – 13 jaar. Uitsluitend aan kinderen die bij de ABS (Zuidsingel 17) op school zitten. Uiteraard krijgen de kinderen die opvang genieten bij Villa Valentijn Middelburg (kinderopvang) voorrang. Wij houden u op de hoogte!

Protocol kinderopvang & COVID-19 versie 18-10-2021

Protocol kinderopvang & COVID-19 versie 18-10-2021 Inleiding: Dit protocol is opgesteld door de Brancheorganisatie Kinderopvang, de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang en de Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang, BOinK, in samenspraak met SZW en in afstemming met Voor Werkende Ouders en FNV. Het protocol dient als handreiking voor de kinderopvangsector bij het werken in tijden van COVID-19 en vormt een vertaling van de richtlijnen van het RIVM naar de specifieke situatie van de kinderopvang. Het RIVM heeft een Generiek kader .... lees verder

Villa uitjes

Wat is er heerlijker dan er even in een andere omgeving te zijn. Wij hebben twee Babboe BIG-E bakfietsen aangeschaft om af en toe met de kinderen leuke activiteiten te ondernemen. Te denken valt aan het bolwerk, een bezoekje naar de kinderboerderij de Klepperhoeve, Speeltuin Meiveld, park. We wandelen ook graag met de kinderen in de buurt van de Villa. Uiteraard vragen wij eerst aan de ouders of zij hier hun toestemming voor geven.

Vignet brengen en halen

Het is nu een feit. Wat fijn dat we iedereen kunnen meedelen dat alle ouders met kinderen die met de auto hun kind(eren) brengen en halen een Vignet kunnen geven voor kortdurend stilstaan op de Hagepreekgang ingang Rouaansekaai. Dit zal de veiligheid voor de kinderen zeker ten goede komen tijdens het wegbrengen en halen. Een pluim voor de oplossing van de gemeente Middelburg.

Ga naar de bovenkant